Gruppresor

Många drömmer om att få bo mitt på Serengetis vidsträckande savann, att få uppleva känslan av att bara vara någon meter från en lejonflock i Masai Mara. Att åka på safari är dock en exklusiv resa som medför en del kostnader. Utöver de vanliga semester kostnaderna som flyg, boende och mat behöver man även betala parkavgifter, bil och guide. Genom att dela safari fordon med likassinande äventyrare får man inte bara ner kostanden på sin resa utan man reser också mer miljövänligt. Ert safariäventyr börjar här! 

Fasta avgångar 
Genom fastavgångar få ni som reser själva, i par eller som trio chansen att uppleva världsklass safari i Masai Mara och Serengeti för lägsta möjliga pris. Upplev de ändlösa vyerna i världens största ekosystem med enorm biologisk mångfald och bo på våra favorit boenden med stor vildmarkskänsla, bra mat och fantastisk service. Vad kan vara mäktigare än att bestiga Kilimanjaro? Afrikas högsta berg!  

På våra fasta safari avgångar ingår alltid:

Safari:
Safari med Toyota Landcruiser 
Fönsterplats och vatten under safari
Engelsktalande guide
Helpension under safari
Alla parkavgifter
All transport på fastlandet och på Zanzibar 
Boende enligt program 
Möjlighet att välja boende på Zanzibar 

På våra fasta Kilimanjaro avgångar ingår alltid:

Kilimanjaro: 
All transport  i Tanzania
Privat huvudguide
Kock 
Bärare
Boende enligt program
bra tält på Kilimanjaro
Helpension under bestigning
Måltider som är beskrivna i programmet
Kokt dricksvatten på Kilimanjaro
Varmt vatten att tvätta sig med
Alla parkavgifter

Safari i Tanzania
På safari i Tanzania får ni uppleva safari av aboslut högsta klass med safari i världens kändaste och mest mytomspunna nationalpark, Serengeti. Dessutom kombinerar vi Serengeti med Ngorongorokratern och Lake Manyara för att ge safariupplevelsen ett bra flyt och en varierande och heltäckande safariupplevelse. Bo mitt i Serengeti, på en fantastisk tältcamp med djuren direkt utanför tältduken, upplev känslan att åka ut på de ändlösa slätterna i soluppgången när djuren är som mest aktiva. Chanserna att uppleva se "Big Five" är aldrig större en på safari i Norra Tanzania. 

Safari i Kenya
Bo på fantastiska Base Camp med utsikt över Talek River och Masai Maras savann, från ert tält kommer ni kunna följa livet på andra sidan floden. På era "Game Drives" i  Masai Mara finns stora möjligheter att få "Big Five" och parken är extra känd för sina stora populationer av lejon. Befinner ni er i Masai Mara under Juli - Oktober finns det även stora möjligheter att få se det stora skådespelet i "The Great Migration", där miljontals gnuer vandrar i en enorm cirkel runt Serengeti och Masai Mara. 

Sol & Bad på Zanzibar
Zanzibar är kanske den mest kända platsen för sol & bad på Swahilikusten. Här finns det massor att göra, åka på kryddsafari för den intresserade, utforska Stone Town eller varför inte dyka, snorkla eller bara njuta av Indiska Oceanens härliga vibe. Önskar ni att vi tar fram andra alternativ på ön så är det bara att säga till när ni skickar in er förfrågan. Så oavsett vad ni söker kan vi lova att det finns alternativ till er.

Kilimanjaro
Det är en fantastisk upplevelse att bestiga kilimanjaro med andra äventyrslystna personer. Våra gruppresor ger dig möjlighet att bestiga Kilimanjaro med likasinnande. Machame rutten är en av vår mest populära rutt, under er vandring tältar ni längs med leden. Även Lemosho rutten är en fantastik som blivit allt mer populär på senare år. Oavsett vilken rutt ni väljer så har ni alla samma mål, att nå toppen på Uhuru Peak 5 895 meter över havet.

Läs mer