Skräddarsydda bröllopsresor till Afrika

Våra bröllopsresor är väl genomtänkta och planerade in i minsta detalj, allt för att er bröllopsresa ska bli precis så bra som ni alltid har drömt om! Er bröllopsresa är er livs resa, vi har därför valt ut och byggt ihop resor med unika upplevelser. Vi använder oss endast av speciellt utvalda lodger och hotell, allt för att göra er bröllopsresa till den bästa tänkbara.

Våra bröllopsresor genomförs i ett harmoniskt tempo och erbjuder det bästa av Afrika. Safari i världsklass och fantastiska naturupplevelser där ni får uppleva den afrikanska naturen, de vilda djuren eller det klarblåa vattnet i Indiska oceanen. Under våra bröllopsresor försöker vi undvika de stora turiststråken för att erbjuda er en mer privat resa. I Östfrika erbjuds ni de bästa safariupplevelserna med ”The Big Five” och migrationen i Masai Mara och Serengeti. I Uganda finns möjlighet att gå på Gorilla trekking i Bwindi Impenetrable National Park. Romatiska Kapstaden med utflykter till Godahoppsudden och vindistriktet kommer inte att göra någon besviken. Även i Sydafrika får ni uppleva ”The Big Five”, Krugerparken bjuder på exklusiva boenden och härliga upplevelser.

Våra bröllopsresor i Afrika går till Kenya, Tanzania, Uganda och Sydafrika. Vi garanterar härliga och spännande upplevelser och skräddarsyr er bröllopsresa efter era önskningar!

Läs mer