Dela fordon

Många drömmer om att få bo mitt på Serengetis vidsträckande savann, att få uppleva känslan av att bara vara någon meter från en lejonflock i Masai Mara. Att åka på safari är dock en exklusiv resa som medför en del kostnader. Utöver de vanliga semester kostnaderna som flyg, boende och mat behöver man även betala parkavgifter, bil och guide. Genom att dela safari fordon med likassinande äventyrare får man inte bara ner kostanden på sin resa utan man reser också mer miljövänligt. Ert safariäventyr börjar här! 

Fasta avgångar 
Genom fastavgångar få ni som reser själva, i par eller som trio chansen att uppleva världsklass safari i Masai Mara och Serengeti för lägsta möjliga pris. Upplev de ändlösa vyerna i världens största ekosystem med enorm biologisk mångfald och bo på våra favorit boenden med stor vildmarkskänsla, bra mat och fantastisk service. På våra fasta avgångar ingår alltid:

Safari med Toyota Landcruiser 
Fönsterplats och vatten under safari
Engelsktalande guide
Helpension under safari
Alla parkavgifter
All transport på fastlandet och på Zanzibar 
Boende enligt program 
Möjlighet att välja boende på Zanzibar 

Safari i Tanzania
På safari i Tanzania får ni uppleva safari av aboslut högsta klass med safari i världens kändaste och mest mytomspunna nationalpark, Serengeti. Dessutom kombinerar vi Serengeti med Ngorongorokratern och Lake Manyara för att ge safariupplevelsen ett bra flyt och en varierande och heltäckande safariupplevelse. Bo mitt i Serengeti, på en fantastisk tältcamp med djuren direkt utanför tältduken, upplev känslan att åka ut på de ändlösa slätterna i soluppgången när djuren är som mest aktiva. Chanserna att uppleva se "Big Five" är aldrig större en på safari i Norra Tanzania. 

Safari i Kenya
Bo på fantastiska Base Camp med utsikt över Talek River och Masai Maras savann, från ert tält kommer ni kunna följa livet på andra sidan floden. På era "Game Drives" i  Masai Mara finns stora möjligheter att få "Big Five" och parken är extra känd för sina stora populationer av lejon. Befinner ni er i Masai Mara under Juli - Oktober finns det även stora möjligheter att få se det stora skådespelet i "The Great Migration", där miljontals gnuer vandrar i en enorm cirkel runt Serengeti och Masai Mara. 

Sol & Bad på Zanzibar
Zanzibar är kanske den mest kända platsen för sol & bad på Swahilikusten. Här finns det massor att göra, åka på kryddsafari för den intresserade, utforska Stone Town eller varför inte dyka, snorkla eller bara njuta av Indiska Oceanens härliga vibe. I vårt grundprogram har vi lagt in vårt favorithotell Breezes Beach Club & Spa samt det lite enklare alternativet Langi Langi. Önskar ni att vi tar fram andra alternativ på ön så är det bara att säga till när ni skickar in er förfrågan. Vi jobbar med över 20 hotel på ön och har besökt det dubbla antalet. Så oavsett vad ni söker kan vi lova att det finns alternativ till er.

Läs mer