Varför resa med Safariresor?

Erfarenhet:
Safariresor.se har många års erfarenhet av att arrangera skräddarsydda resor till Afrika för privatpersoner och grupper. Vi som äger och driver Safariresor.se har unika erfarenheter av våra resmål. Safariresor.se VD Markus Imberg är själv uppvuxen på landsbygden i Kenya och talar flytande Swahili. Markus farmor och farfar flyttade till Afrika som missionärer år 1944. Är du nyfiken på hur deras resa gick till? Läs Utdrag ur Judith Imbergs memoarer. Vi tar dig bortom känslan av att bara vara turist och levererar i stället upplevelser som vi är helt ensamma om att erbjuda.

Resegaranti:
För att du som reser med oss ska känna dig helt trygg har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet. Kammarkollegiet är den statliga myndighet som fastställer resegarantier för resebyråer i Sverige. Resegarantin är en trygghet för dig som kund hos Safariresor.se. Resegarantin gör att du kan ansökan om ersättning hos Kammarkollegiet om en resa blivit inställd, avbruten eller av annan anledning inte blivit av. 

Samarbete:
Vi har noggrant valt ut samarbetspartners på samtliga resmål och följer upp samarbetet kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda det bästa till dig som reser med oss. Tillsammans med våra partners och dig som resenär kan vi förverkliga din drömresa till Afrika.

Service: 
Så snart vi har fått information om vilken sorts resa du vill uppleva tar vi fram ett passande reseprogram. Du får ett individuellt inlogg till Min sida på Safariresor.se där reseförslaget läggs upp. Där kan du överblicka reseprogrammet, se karta och hitta användbar information inför resan. Du får tillgång till en chattfunktion där vi snabbt kan besvara dina frågor och uppdatera programmet efter önskemål och budget.

Skräddarsytt reseprogram som enkelt kan uppdateras efter budget och önskemål. 

  • Eget inlogg till Min sida med aktuellt reseprogram
  • Karta och användbar information inför resan
  • Chattfunktion för smidig kommunikation
  • Vi finns tillgängliga dygnet runt under hela din resa
Tillbaka