Res med ditt företag till Afrika!

Vill ditt företag ge sina anställda upplevelser för livet? Då är våra företagsresor till Afrika något för er! En safariresa till Afrika ger unika upplevelser. Afrika har tidigare känts långt borta, men tack vare smidiga förbindelser och en utvecklad turismverksamhet i Afrika går det numera snabbt och lätt. Ni kan resa från Sverige på morgonen och på kvällen samma dag äta middag ute på den Afrikanska savannen. 

Vi skräddarsyr våra afrikaresor tillsammans med dig och dina kollegor. Det programförslag som vi tar fram till er anpassas efter era önskemål och kriterier. På våra företagsresor till Afrika kombineras gruppaktiviteter, middagar och andra avkopplande inslag med safari i världsklass. Er safari i Afrika ger inspiration och nya krafter inför de utmaningar som ligger framför i Sverige. Resor för anställda är ett utmärkt sätt att motivera, inspirera och belöna medarbetare. Afrika lämnar ingen oberörd, en safariresa till Afrika skapar minnen för livet. Ni har möjlighet att kombinera avslappning med äventyr som i förlängningen innebär ett stort mervärde för era anställda. Börja ert projekt med en kick-off. Tänk att det är möjligt att på förmiddagen planera för företagets utveckling tillsammans med kollegorna för att på eftermiddagen åka ut i safarijeepar och möta de vilda djuren på savannen! Det är få plaster i världen där man kan kombinera konferensdagar med safari och vildmarksupplevelser. Ute på den Afrikanska savannen fokuserar ni både på verksamheten och på att få härliga minnen tillsammans. Våra program i Afrika innehåller konferensinslag i vildmarken uppblandat med team building och roliga aktiviteter. Safari i Afrika och gemensamma upplevelser stärker samarbetet inför de utmaningar som ligger framför.


Är ditt företag intresserat av att resa  till i Afrika i syfte att utbyta erfarenheter, då finns vi här för att hjälpa dig och dina kollegor att planera er stuideresa till Afrika. Vi har ett stort kontaktnät och har möjlighet att arrangera spännande studieresor efter era önskemål. Möte med lokala företag, svenska företag och lokala politiker kan ge er ökad förståelse för er bransch i Kenya, Tanzania, Uganda, Sydafrika eller något av våra andra länder vi jobbar mot. En studieresa till Afrika är givande för alla parter och ger möjlighet till en fördjupad insikt inom er bransch. Självklart innehåller också våra studieresor till Afrika några spännande dagar med safari och nära möte de vilda djuren på savannen. 

Tillbaka