Om Safariresor.se

Safariresor.se är en ledande leverantör av kvalitetsresor till Afrika. Vi som äger och driver Safariresor.se har unika kunskaper om våra resmål. Vår kompetens är en garanti för härliga upplevelser som sträcker sig bortom känslan av att ”bara vara turist.” Vi tar med er på upplevelser som vi är ensamma om att erbjuda. 

Safari, vi hjälper dig att reda ut begreppets innebörd. Kom ihåg att vi skräddarsyr alla resor, du kan vara med och påverka hur din drömresa ska se ut.

För oss på Safariresor.se är kvalitet viktigt, vi väljer lodger som ligger i eller mycket nära nationalparkerna för att möjliggöra safari i toppklass. Detta reducerar långa körsträckor och ökar upplevelsen. Vid val av rätt lodge kan man få upplevelser med djuren precis intill lodgen. Med vår kunskap kring parkerna och klimatet så ökar era chanser till riktigt bra safariupplevelser. Vi anser att det är stor skillnad på safari och en ”riktigt bra safari”. 

Det är viktigt att du är informerad om Safariresor.se resevillkor. Safariresor.se ber alla kunder att läsa i genom resevillkoren.

Tillbaka