Hur bor ni under er Safari?

Alla våra afrikaresor är unika och skräddarsys efter era önskemål. Ni kan därför välja vilken typ av boende ni önskar. Under er safari i Afrika kan ni välja att bo på följande sätt:

Hotell – Byggnad i eller i närheten av städer, huvudgator, flygplatser och annan infrastruktur. Rummen varierar ofta i storlek och innefattar även badrum och toalett. Det finns ofta andra faciliteter i direkt anslutning till hotellet så som gym, simbassänger och golfbanor. Hotellen är ofta bra placerade med närhet till hav och andra aktiviteter.  

Lodge – Byggnad, komplex som ligger utanför städer, flygplatser och annan infrastruktur. Lodgerna är ofta placerade inne i nationalparkerna. Närheten till djur och natur är centralt för detta boendealternativ. Rummen varierar i storlek och innefattar även badrum och toalett av god standard. Alla måltider tillhandahålls av lodgen. Det kan finnas andra faciliteter i anknytning till lodgen.     

Tältlodge –  Större tält som är placerade i vildmarken, ofta långt borta från flygplatser och annan infrastruktur. Tältlodgerna är ofta placerade inne i nationalparkerna. Närheten till djur och natur är centralt för detta boendealternativ. Rummen eller tälten erbjuds i olika storlekar, det finns badrum med dusch, varmt och kallt vatten och toalettartiklar. Skillnaden mellan tältlodge och lodge är att väggar och tak består av tältduk istället för av trä och sten. Det lättare materialet skapar en närhet till naturen och bidrar till en naturnära upplevelse. Alla måltider tillhandahålls. Det kan finnas andra faciliteter i anknytning till tältlodgen.

Tält - Traditionell camping, tält som sätts upp i naturen, ofta på campingområden i eller utanför nationalparkerna. Campingsafari är den enklaste formen av boende på safari och passar utmärkt för den som älskar äventyr och inte har stora krav på komforten. Att bo i tält ger en mycket naturnära upplevelse. Alla måltider tillhandahålls och tillagas av er privata kock.

Tillbaka